Adresa: str. 13 decembrie, nr. 125, Brasov

ASOCIAȚIA PENTRU SUSȚINEREA EXCELENȚEI ȘI PERFORMANȚEI ÎN EDUCAȚIE

AJUTORUL TAU CONTEAZĂ!

Direcționarea celor 3,5% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2023, reprezintă cea mai simplă și la îndemână modalitate de susținere a Centrului de Excelență Brașov. Contribuabilul trebuie să completeze formularul 230 (pentru veniturile provenind din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse). Ca și în anii trecuți declarațiile se pot colecta la profesorii de la clasă. Această direcționare nu vă afectează în nici un fel, ei nefiind donație sau sponsorizare. În cazul neredirecționării către o organizație nonprofit, banii vor fi virați la bugetul de stat. Puteți susține activitatea mai multor ONG-uri prin completarea mai multor formulare și astfel cei 3,5% se vor distribui în mod egal către acestea.

Invită cât mai mulți cunoscuți să susțină performanța și efortul copiilor nostri.

Descarcă de aici:

FORMULARUL 230 - pentru venituri salariale

FORMULARUL 200 - pentru alte venituri

Stimați profesori, parteneri, stimați părinți,

Copiii reprezintă cele mai de preț valori, pe care omul le dobândește și dezvoltă de-a lungul vieții. Generozitatea și voluntariatul se încadrează și ele în aceeași listă privilegiată. Este minunat că încă mai există persoane, care își îndreaptă privirea și spre cei mici, dar cu vise mari, călăuzindu-le calea spre reușită.

Sprijinul dumneavoastră, se convertește în fericire, motivație, împlinire și nu în ultimul rând, în recunoștință. De aceea, ținem să vă mulțumim din toată inima pentru că v-ați implicat în dezvoltarea a peste 1500 de copii, ale căror vise nu au stagnat în stadiul incipient și le-am văzut, împreună, cum, încetul cu încetul, asemenea unor piese de puzzle, prind contur, devenind realitate.

Vă mulțumim!

 

Asociația pentru Susținerea Excelenței și Performanței în Educație
Brașov, str. 13 Decembrie, nr. 125, corp A, sala E1
Nr. inscriere în registrul asociațiilor: 23540/A/2017 | CIF: 37516338
IBAN: RO81RNCB0053154452460001

CONTACT

www.excelenta-brasov.ro
www.facebook.com/excelentabrasov
+40 771 725 509
secretariat@excelentabrasov.ro

Image
Image

Alături de Centrul Județean de Excelență Brașov

Donează
Contribuția ta - unică sau recurentă - este foarte importantă pentru dezvoltarea serviciilor noastre și a performanțelor elevilor noștrii. Donațiile pot fi efectuate atât prin mijloace clasice, cât și online prin e-banking.

Campania 3,5%
Ai avut venituri impozabile anul trecut? Asta înseamnă că ești eligibil pentru a spune statului că 2% din ceea ce îi dai sub formă de impozit să meargă către un impact real pentru performanță în educație. Acest lucru nu presupune niciun cost pentru tine, dar agregat înseamnă foarte mult pentru elevii Centrului de Excelentă Brașov.

Devino fundraiser
Oriunde ai fi, îți poți aduce contribuția directă organizând strângeri de fonduri sau de produse pentru dezvoltare și recompensă.
Cu sprijinul tău, împreună, putem descărca din sprijinul financiar oferit de către părinți și putem spori numărul sponsorilor și evenimentelor susținute de C.E.X.
Te așteptăm în echipa noastră de fundraiseri, noi te vom susține cu idei, materiale promoționale și programe anuale.

Devino voluntar
Voluntarii sunt oamenii care fac lucrurile să meargă, fără de care nu am fi putut obține rezultate frumoase cu copiii și tinerii care beneficiază de programele noastre.
Fiind voluntar la Centrul de Excelență Brașov poti contribui:
- cu forța ta de muncă și cu timpul tău liber
- la strategiile de dezvoltare
- la acțiunile de marketing
- la campaniile de comunicare
- la organizarea evenimentelor
Cea mai ușoară metodă de a ajuta elevii este prin intermediul paginilor de socializare - orice share, like, postare despre ei, feedback, comment este spre beneficiul elevilor și a promovării calităților acestora.

Cum poți face asta:
1. Like pe pagina oficială a Centrului de Excelență Brașov
2. Review despre echipă pe pagina oficială a Centrului de Excelență Brașov
3. Distribuie postările care le primești de la noi
4. Părerea ta contează - împărtășeste evenimente, poze, amintiri !
5. Folosește #CEX la postarile tale, astfel noi îți putem prelua postarea cu ușurință

Căutare